Workshops/trainingen

_0001944

  • Schatgravers voor ouders        

Schatgravers is een prachtig spel voor kinderen en volwassenen en helpt het zelfvertrouwen en zelfbeeld te versterken. De kwaliteiten (de schatten) van een ieder komt in beeld en wordt op deze manier versterkt! Er worden complimenten gegeven en het geeft enorm veel plezier. Een prachtig middel om met je gezin te spelen, of 1 op 1 met je kind. Je leert elkaar weer op een heel andere manier kennen en niets is zo leuk om samen te spelen! In dit spel zijn geen verliezers, alleen maar winners! Er ontstaat verbinding. Deze avond gaan we het spel spelen en krijg je tips en gaat het ‘spelenderwijs’ ook over opvoeden. Niets zo fijn om samen te komen met andere ouders/moeders, want delen is het mooiste wat er is!

In mijn ruimte gaan we dus aan de slag en de kosten zijn €80 en dit is inclusief het spel en lekkers en koffie en thee.

 

 

 

* Regelmatig geef ik in mijn workshop ruimte ‘club zie je’. Dit is meestal op een woensdag middag of zaterdag ochtend en gaan we gezellig samen zijn in een groepje van ongeveer 6 kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Die middag staat in het teken van creatief bezig zijn of spelen we een spel ( schatgravers) of we gaan naar het bos. Jezelf kunnen en mogen zijn, zijn deze middag het belangrijkste ingrediënt. Er is iedere keer een ander thema. Er begint in februari een nieuwe groep en deze zit vol. De kosten zijn €25 per keer. We komen 6 keer bij elkaar, 1x per maand. Mocht je interesse hebben voor je kind mail me dan, dan zet ik je op de lijst voor de volgende groep.

  • Voor meer info neem contact op.

14322390_1077819665666975_9015640432883130806_n

*Hutten worden gebouwd bij ‘huttenbouw avontuur’.
De middag of ochtend staan in het teken van je eigen plek maken…wat heb je hier voor nodig…je eigen ruimte durven innemen. Gezellig samen zijn,  samen delen… en natuurlijk iets lekkers erbij. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Mail me voor meer info.

  • Voor meer info neem contact op.

      

  

 

‘ikzieje in het bos’ Een wandeling voor vrouwen/moeders samen met mij in de natuur aan de overkant. Er is ruimte voor gesprek, werkvorm(en) en na afloop koffie/thee met iets lekkers. Duur twee uur. Dit wordt een ochtend of een middag, dit varieert.

                   

Wil je opgeven of meer informatie laat me dit dan weten!

Workshop Schatgravers voor kindercoaches Schatgravers inzetten in je hele traject, van intake tot consulten, tot afsluiting en als ‘huiswerk’. Individueel en in groepjes. Met het hele spel, of juist facetten van het spel. Al dan niet in combinatie met andere materialen. Maar welke materialen dan? En wat doe je bij welke hulpvraag? Ook vind ik het belangrijk dat er tijdens deze workshop ruimte is om over je praktijk te praten en van elkaar te leren, inspiratie delen. Je krijgt ook een kijkje in mijn praktijk en ik wil je een stukje meenemen in natuurlijke werkvormen vanuit mijn natuur coachen.  Bij interesse neem contact met me op, info@ikziejekindercoaching.nl

Kosten €125,00 inc btw, inc lunch en  inc materialen (in ieder geval de schatkaartposter, kaarten, lijst met tips, opgegraven schatten formulier.)

                                     

 

Moeder en dochter in verbinding

Zou jij graag samen met jouw dochter een middag hier jullie band willen vieren? Of zelfs meer willen verstevigen, meer verbinding willen voelen? We gaan met een spel (Schatgravers) en creatief aan de slag. Of we gaan de natuur in, samen kijken we wat wenselijk is! Het beloofd een heel waardevolle middag te worden, waar je met iets tastbaars naar huis gaat. Een cadeau voor jou en je dochter. Vanaf 8 jaar tot 17 jaar. Er zijn meerdere data mogelijk, dus mail me of stuur me een app bericht voor meer informatie of aanmelden. We gaan dan op zoek naar een datum die past. Deze middag duurt 2 uur en hiervoor  vraag ik €95. Dit is inclusief 21%btw en materialen en drinken en lekkers.