Workshops/trainingen

 

                                                 

 

 

Schatgravers voor ouders

Schatgravers is een prachtig spel voor kinderen en volwassenen en helpt het zelfvertrouwen en zelfbeeld te versterken. De kwaliteiten (de schatten) van een ieder komt in beeld en wordt op deze manier versterkt! Er worden complimenten gegeven en het geeft enorm veel plezier. Een prachtig middel om met je gezin te spelen, of 1 op 1 met je kind. Je leert elkaar weer op een heel andere manier kennen en niets is zo leuk om samen te spelen! In dit spel zijn geen verliezers, alleen maar winners! Er ontstaat verbinding. Deze avond gaan we het spel spelen en krijg je tips en gaat het ‘spelenderwijs’ ook over opvoeden. Niets zo fijn om samen te komen met andere ouders/moeders, want delen is het mooiste wat er is!

In mijn ruimte gaan we dus aan de slag en de kosten zijn €95 en dit is inclusief het spel en lekkers en koffie en thee.

 

 

 

Club zie je . Regelmatig is dit is op een woensdag middag en gaan we gezellig samen zijn in een groepje van ongeveer 6 kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar. Die middag staat in het teken van creatief bezig zijn of spelen we een spel ( schatgravers) of we gaan naar het bos. Jezelf kunnen en mogen zijn, zijn deze middag het belangrijkste ingrediënt. Delen en leren van elkaar zodat er groei en bloei kan ontstaan!  De kosten zijn €30 per keer. We komen 6 keer bij elkaar, 1x per maand. Mocht je interesse hebben voor je kind mail me dan, dan zet ik je op de lijst voor de volgende groep.

 

               

 

 

Natural Minfulness voor moeders

Zoveel moeders houden alle ballen in de lucht, of hebben of nemen weinig tijd voor zichzelf . Een ochtend van 9.30 tot 12.30 waarin we samen komen in een klein groepje van 4 vrouwen in de Natuur. Je neemt zelf je lunch mee, voor de rest zorg ik. Het zijn ochtenden van vertragen en in het moment zijn en loskomen waardoor je weer bij jezelf mag en kan komen! Soms in stilte en dan weer wat delen. Het zijn fijne ochtenden! Reacties van eerdere ochtenden zijn: Heerlijk, Dankbaar, Relaxed, Gemotiveerd, Tijd voor mezelf… Deze ochtenden van ruim drie uur zijn helemaal voor jou, heb je interesse neem dan contact met me op. Ikzieje graag! Voor deze ochtend vraag ik €80

       

 

 

Moeder en dochter in verbinding

Zou jij graag samen met jouw dochter een middag hier jullie band willen vieren? Of zelfs meer willen verstevigen, meer verbinding willen voelen? We gaan met een spel (Schatgravers) en creatief aan de slag. Of we gaan de natuur in, samen kijken we wat wenselijk is! Het beloofd een heel waardevolle middag te worden, waar je met iets tastbaars naar huis gaat. Een cadeau voor jou en je dochter. Vanaf 8 jaar tot 17 jaar. Er zijn meerdere data mogelijk, dus mail me of stuur me een app bericht voor meer informatie of aanmelden. We gaan dan op zoek naar een datum die past. Deze middag duurt ruim 2 uur en hiervoor  vraag ik €95. Dit is inclusief 21%btw en materialen en drinken en lekkers.