Voor wie

 

Ik ben er voor kinderen en jongeren van 7-18 jaar en hun ouders/verzorgers. Bij jongere kinderen coach ik door de ouders te begeleiden. Sowieso kan het coachen niet zonder de ouders. Kinderen komen bij IKZIEJE met een allerlei hulpvragen. Waar het vaak om gaat is dat je merkt dat je kind niet goed in zijn vel zit,  als ouder kun je er niet altijd de vinger op leggen. Je merkt dat je kind niet meer straalt, of veel piekert, de glans is even weg. Dit kan allerlei oorzaken hebben en maakt emoties los,  maar emoties mogen er zijn en horen erbij.  Gedrag wil namelijk gezien en begrepen worden. Ik ga met het kind (en ouders) aan de slag om deze emoties te leren kennen en mee om te gaan…Je eigenheid, je eigen kracht!

Reacties van ouders en kinderen :

Ze slaapt weer beter….Ze piekert minder…Hij neuriet weer…Er wordt weer meer gelachen aan tafel….Hij is enorm gegroeid en opgebloeid…..ze weet nu hoe ze met prikkels kan omgaan….Hij heeft veel meer zelfvertrouwen gekregen….hij kan nu beter met de scheiding omgaan….ze heeft veel van oma’s dood kunnen verwerken bij jou….Ik had een fijn oudergesprek met jou, het gaf weer lucht…Het was een fijne wandeling, het gaf inzichten….hij staat steviger in zijn schoenen…ze durft weer even alleen thuis te blijven…hij kan beter met zijn boosheid omgaan…

ONDERSTEUNING:

Loopt het niet altijd lekker in de opvoeding of wil je gewoon eens praten over jouw gezinsleven? Dan gaan we samen zitten…of we gaan de natuur in voor een wandeling, ook dit is mogelijk.  Vaak zit je in een bepaald patroon en kun je het even allemaal niet meer goed zien. Dan kan het fijn zijn dat er iemand meekijkt, meedenkt en mee voelt…
Een gesprek kan al zoveel helderheid, lucht en verandering geven. Regelmatig ga ik dus ook met een ouder de natuur in, in plaats van een gesprek binnen….tijdens een natuur (coach)wandeling komt er al veel beweging…

MOEDERS, een 1 op 1 gesprek. Om meer ontspanning voor jezelf te krijgen, meer tijd voor jezelf. Niet al die ballen in de lucht!! Laat er maar een paar vallen…Meer in je eigen kracht komen…Ook zijn er regelmatig moeder ochtenden…erg fijn om bij aanwezig te zijn. Samen delen in een kleine en veilige groep. Praten over de opvoeding maar vooral tijd voor jezelf, vaak ook met creatieve werkvormen. Soms gaan we ook de natuur in…Op facebook en Instagram deel ik wanneer er weer een moeder groep is. Maar je mag ook altijd contact met me opnemen als je interesse hebt!

Wat ouders zeggen:

“Zo fijn om als moeder, en vooral als vrouw, stil te staan bij dingen die er voor mij toe doen! Te delen en ontdekken met andere moeders/vrouwen. Dit zou ik echt iedereen gunnen!”

 

“Je kind en daarmee je gezin laten groeien?! Wij hebben veel mogen leren bij Ikzieje en zijn een nog krachtiger gezin geworden! En ook nu nog, kunnen we altijd rekenen op Loes, de prachtige vrouw van Ikzieje kindercoaching!”

 

“Bij Loes mag je jezelf zijn! Ze laat ons zien door de ogen van onze dochter te kijken.”

 

“Wat is het toch fijn om bij Loes te zijn. Met je warmte, liefde en aandacht voor kinderen laat je ze groeien. Ze voelen zich fijn bij jou, omdat zij zichzelf mogen zijn en jij hierbij aansluit. Je biedt een fijne omgeving en geeft vertrouwen waardoor er gepraat kan worden. Contact met ouders is warm en persoonlijk, zeer prettig. Je gunt ieder kind en ouder een kindercoach als Loes.”