Wie ben ik

_0001914

Ik ben Loes, aangenaam! Moeder van drie kinderen en getrouwd. Ik woon in Well waar ook mijn praktijk is, aan huis. Als kind zei ik altijd al dat ik met kinderen wilde werken. Ik heb dit dan ook meer dan 20 jaar gedaan, in de kinderopvang, waar ik als pedagogisch medewerker en als pedagogisch coach werkte. Verder ben ik ook video- interactie begeleider.

Na de opleiding Kindercoaching en inmiddels een rugzak vol ervaring, kon ik mijn passie om met kinderen te werken realiseren in een nieuwe droom, het starten van mijn eigen praktijk “IKZIEJE”. Met passie begeleid ik kinderen, omdat ik er van overtuigd ben dat als je als kind op tijd begeleiding krijgt, als dit nodig is, je hier in je latere leven alleen maar profijt van hebt. Toen ik kind was stierf mijn vriendinnetje, in die tijd was er geen begeleiding. Dit was een moeilijke periode voor mij. Mede door deze ervaring ben ik gedreven en ben ik blij dat er nu mogelijkheden zijn door onder andere kindercoaching. Ik weet dus wat rouw met je doet en hoe je hier een weg in kunt vinden, maar er zijn meer vormen van rouw, ook bij een scheiding

Opleidingen en trainingen die ik heb gevolgd:

 • Kindercoach opleiding bij Sonnevelt.
 • Licentie COACHEE spel: Het spel kan gespeeld met kinderen, jongeren en volwassenen en geeft op een veilige en rustgevende manier veel informatie over het kind, de situatie waarin het zich bevindt en de hulpvraag die bij het kind speelt. Dit spel gebruik ik altijd bij de intake, kind samen met ouder.
 • Gedeeld verdriet coach: begeleiden van kinderen met een verlieservaring door overlijden of echtscheiding, individueel of in een groep.
 • Meditatie en mindfulness met kinderen.
 • Kindertekeningen analyseren.
 • KOMOP coach:  kinderen begeleiden die te maken hebben met pesten.
 • Transformational Presence coaching: deze coaching  legt een verbinding tussen wie je bent, wat je doet en de energie die daar bij hoort. Door jouw “presence” (aanwezigheid), creëer je de juiste energie om transformatie bij iemand te laten ontstaan.
 • Familieopstelling: dit richt zich op het visualiseren van de interne en externe werkelijkheid van het kind. Door middel van duplo-poppetjes en ander materiaal (dit kunnen bijvoorbeeld ook steentjes zijn of wat het kind fijn vindt om te gebruiken) wordt het probleem verbeeld en zichtbaar gemaakt.
 • Pedagogisch natuur coach
 • Licentie trainer Schatgravers 
 • Licentie trainer Kompasvinder
 • Schateiland expeditie trainer

Verder blijf ik me continu ontwikkelen via workshops, trainingen en intervisie.

Zie: Linkedin

Zie: Facebook

Voor recensies zie:    https://www.facebook.com/pg/ikziejekindercoaching/reviews/?ref=page_internal  

_0001924-2