Wie ben ik

Ik ben Loes, aangenaam! Ik woon in Well waar ook mijn praktijk is, aan huis.  Ik heb meer dan 20 jaar in de kinderopvang gewerkt,  als pedagogisch medewerker en als pedagogisch coach. Verder werkte ik er ook als video- interactie begeleider.

Na de opleiding Kindercoaching en inmiddels een rugzak vol ervaring, kon ik mijn passie om met kinderen  en ouders te gaan werken realiseren in een nieuwe droom, het starten van mijn eigen praktijk. Met passie begeleid ik kinderen, omdat ik er van overtuigd ben dat als je als kind op tijd begeleiding krijgt, als dit nodig is, je hier in je latere leven alleen maar profijt van hebt. Een kind zien… Toen ik kind was stierf mijn vriendinnetje, in die tijd was er geen begeleiding. Dit was een moeilijke periode voor mij. Mede door deze ervaring ben ik gedreven en ben ik blij dat er nu mogelijkheden zijn door onder andere kindercoaching. Ik weet dus wat rouw met je doet en hoe je hier een weg in kunt vinden op de golven die rouw teweeg brengt. Verder begeleid ik ook Moeders , binnen maar ook in de natuur.

Er komen hier vooral veel kinderen die veel voelen, daardoor vaak overprikkeld raken en dit uitten in boosheid en temperament. Ik weet hoe dit is en voelt en dat hier niets mis mee is, het is alleen soms lastig. Van daaruit gaan we samen aan de slag. En ook samen met jullie als ouder. Samen in mijn praktijk ruimte en veel buiten in het bos aan de overkant, zodat er beweging komt. Ik heb naast de opleiding Kindercoach ook de opleiding Natuurcoach gevolgd en Natural Minfulness guide, en nog veel meer opleidingen en trainingen (maar als je hier meer over wilt lezen verwijs ik je naar mijn Linkedin)

 

  • Licentie trainer Schatgravers 
  • Licentie trainer Kompasvinder
  • Verder blijf ik me continu ontwikkelen via workshops, trainingen en intervisie.

Zie: Linkedin

Zie: Facebook

Voor recensies zie:    https://www.facebook.com/pg/ikziejekindercoaching/reviews/?ref=page_internal