Geboorte in kaart

 

Alles begint bij onze geboorte, maar eigenlijk al daarvoor! De conceptie,  jouw begin. De maanden in de buik bij je moeder. Hoe waren die maanden? Hoe voelde je moeder zich? Waren er spanningen? De manier waarop je moeder je in haar buik draagt en hoe je geboren wordt, heeft invloed op de rest van je leven…

Geboorte In Kaart, is een methode om de effecten van zwangerschap en geboorte op gedrag te kunnen begrijpen en herstellen. Want gedrag is altijd logisch. Als je weet hoe de zwangerschap en geboorte van een kind is geweest, begrijp je vaak direct waarom hij bepaalde dingen doet zoals hij ze doet.

Waarom vindt mijn kind nieuwe dingen zo spannend? Afscheid nemen vindt mijn kind zo lastig….Snel boos worden of gefrustreerd worden als iets niet lukt…Er valt veel af te lezen over het karakter als je het geboorte verhaal in kaart gaat brengen. Het geboorte verhaal van je eigen geboorte of het geboorte verhaal van je kind! Prachtige inzichten….

Het is dus mogelijk om hier samen met mij naar te kijken, naar de geboorte van je kind en via deze manier antwoorden te vinden  waarom je kind op bepaalde situaties reageert. Maar natuurlijk kunnen we dit ook doen kijkende naar jouw eigen geboorte verhaal! Een sessie duurt ruim 2,5 uur, neem contact met me op voor info of als je een afspraak wilt maken.

 

Wat maakt het dat je doet, zoals je doet? Vaak willen we dingen veranderen, maar vallen we snel weer
terug in onze oude (geboorte)patronen…